Betsafe indgår historisk sponsoraftale med FCK’s fanklub

Tilhængerne i F.C. Københavns Fan Club har indgået en historisk sponsoraftale med spillefirmaet Betsafe. Aftalen - der i en pressemeddelelse beskrives som sin største af sin art i Danmark - skal blandt andet hjælpe fanklubben til at lave tifoer og sikre en god stemning i Parken.

Betsafe, der fra nytår også bliver en af Superligaens sponsorer, bliver dermed endnu mere synlige over for det danske fodboldpublikum.

"Vi er rigtig glade for, at vi - foruden vores superligasponsorat - også har indgået denne sponsoraftale med F.C. København Fan Club."

I kølvandet på spillelov
"Det betyder, at vi får et tæt samarbejde med Danmarks ubetinget største fanklub, og på den måde kommer vi dermed endnu tættere på vores kernemålgruppe: Fans af dansk fodbold," siger Betsafes landechef Tony Brandenborg i en pressemeddelelse.

Glæden deles af formanden for FCK's fanklub, Michael Patuel.

"Vi er rigtig stolte over, at vi har fået muligheden for at indgå dette samarbejde med Superligaens kommende sponsor."

"Aftalen er uden tvivl den største af sin art i Danmark. Vi er sikre på, at vores mange medlemmer vil hilse denne historiske sponsoraftale velkommen, idet den giver fanklubben endnu bedre muligheder for at støtte op om Danmarks bedste fodboldhold," siger Patuel.

Betsafe indtræder på det danske marked med virkning fra 1. januar 2012, når den nye spillelov træder i kraft.

BOOKMAKERE MED DANSK LICENS

MR Green Sport

MR Green Sport

CASINOER MED DANSK LICENS